Co-creatieboeken

Welkom op de site van het co-creatie Zorginnovatieboek. Met de co-creatie Zorginnovatieboeken willen we iedereen in de zorg op een positieve wijze prikkelen om te komen tot verandering ondanks dat Nederland al jaren de beste zorg in Europa heeft.
Deze boeken nemen u mee in de wondere wereld van zorginnovatie. Wat is het en wat komt er bij kijken om het te kunnen implementeren. Wat zijn lessons learned en wat zijn andere manieren van kijken om zorginnovatie succesvol te kunnen inzetten.

De co-creaties verbinden zoveel mogelijk partijen (zorgprofessionals, clienten, zorgverzekeraars, innovatoren etc) in de zorg om de implementatie van zorginnovatie significant te versnellen. De co-creaties hebben 2 gratis digitale boeken als eindresultaat. Het co-creatie Zorginnovatieboek in 2012, dit boek is inmiddels 15.000 keer gedownload. Het co-creatie eHealthboek in 2014, dit boek is inmiddels 35.000 keer gedownload.

20151123 plaatje ehealthboek1

Voor een gratis PDF van het co-creatie eHealthboek klik HIER

20151123 plaatje zorginnovatieboek

Voor een gratis PDF van het co-creatie Zorginnovatieboek klik HIER

 

De PDF kan worden geopend met Adobe reader. Mochten er problemen zijn met het downloaden van de boeken dan kunt u een mailtje sturen naar zorginnovatieboek@gmail.com